067 519 11 12 Інтернет магазин

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Цей документ описує політику конфіденційності для сайту https://shaboshop.com.ua/ua/. У цьому документі пояснюється, які види інформації можуть бути зібрані та зберігатися на Сайті, а також, як може використовуватися та надаватися ця інформація.

Збір та використання персональних даних

Персональні дані – це відомості або сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована.

Відвідувач – це дієздатна фізична особа, яка досягла 18 років, яка отримує інформацію від Продавця, що розміщує Замовлення з купівлі товару, представлене на сайті Продавця для цілей, не пов'язаних із здійсненням підприємницької діяльності, або юридична особа або фізична особа-підприємець.

Відвідувачу може бути запропоновано запровадити персональні дані для реєстрації на Сайті.

Після заповнення форми для реєстрації на Сайті відвідувач дає згоду на обробку Сайтом своїх персональних та контактних даних. Сайт може зберігати інформацію про з'єднання, трафік, дату та час тривалості роботи відвідувача на Сайті.

Персональні дані відвідувачів використовуються для забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до ЗУ "Про захист персональних даних", ЗУ "Про інформацію", ЗУ "Про рекламу", ЗУ "Про підприємництво", ЗУ "Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах".

Персональні дані відвідувачів можуть зберігатись протягом 3 років.

На сайті фіксується доменне ім'я або IP-адреса комп'ютера відвідувача, дата доступу, файли (ім'я файлу та URL), код відповіді HTTP та веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на сайт, кількість байт, переданих під час сесії.

Під час роботи сайту використовуються файли cookie, які забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та умови використання сайту відвідувачами/пристроями.

За допомогою системи Google Analytics збирається статистика про відвідування Сайту, такі як відвідувані сторінки, кількість переглядів сторінок, завантажена інформація, домени інтернет-провайдерів та країни походження відвідувачів, а також адреси веб-сайтів, відвіданих до та після Сайту тощо. Жодна з цих дій не пов'язана з відвідувачем особисто та вимірюється лише в сукупності

Умови надання інформації (Disclaimer)

Сайт може містити посилання на інші веб-сайти. Такі посилання наводяться виключно для інформаційних цілей і допомагають нам повніше розкрити інформацію або ілюструють розміщений матеріал. Той факт, що ми даємо посилання на зовнішній ресурс, не означає, що ми повністю схвалюємо викладені там позиції чи ідеї, а також не гарантуємо достовірність інформації, що там розміщується. Ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності або зміст цих сайтів. Якщо у вас виникли запитання чи сумніви щодо цієї політики, Ви можете зв'язатися з нами за адресою

Автоматичний збір та використання інформації

Автоматично збирається та зберігається наступна інформація:

  • доменне ім'я, IP-адреса, за допомогою якої ви заходите на Сайт;
  • вид браузера та операційної системи;
  • дата та час відвідування Сайту;
  • переглянуті сторінки;
  • якщо Ви перейшли на Сайт за посиланням з іншого сайту – це адреса цього сайту.

Відомості про трафік, що проходить через мережу, електронною поштою, та активність відвідувача в мережі Інтернет на Сайті захищені відповідно до законодавства України. Це означає, що сайт не може втручатися у таємницю телекомунікацій.

Ми маємо право надати будь-яку особисту інформацію відвідувачів Сайту на вимогу правоохоронних органів, за ухвалою/рішенням суду або в рамках інших законних процедур, або на іншу правомірну вимогу згідно з чинним законодавством України.

Ми не несемо відповідальності за втрачену вигоду, неотриманий прибуток, втрату даних або будь-які інші збитки відвідувачів Сайту, якщо такі виникли під час користування Сайтом. Відвідувач Сайту використовує Сайт на власний ризик. У межах, максимально дозволених законом, ні Сайт, ні будь-яка інша сторона, притягнута до створення, виробництва або обслуговування Сайту, не несе відповідальності за пряме, непряме або випадкове ушкодження, яке будь-коли наносилося та було завдано тим, що відвідувач мав доступ до Сайту, користувався ним або сподівався на нього, навіть якщо відвідувач був попереджений про можливість таких пошкоджень та втрат.

Ми не гарантуємо та не стверджуємо, що використання матеріалу, що надається на Сайті, не завадить інтересам третіх осіб.

Усі права на утримання Сайту належать до Сайту або використовуються за згодою з правовласниками. Цей сайт загалом та окремі його елементи охороняються Законом України "Про авторське право та суміжні права", іншими актами чинного законодавства України та міжнародними договорами.

Відвідувачі Сайту не повинні розповсюджувати, змінювати, передавати, користуватися або використовувати повторно будь-яку інформацію з Сайту для будь-яких публічних чи комерційних цілей без письмового дозволу адміністрації Сайту. Відвідувачі повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших приміток про власність на завантажені та/або копіювані матеріали. Скопійована інформація повинна містити активне посилання на Сайт.

Копіювання інформації з сайту може бути здійснене з некомерційною метою для розміщення на сторінках відвідувача, в блогах, соціальних мережах.

Під час роботи з сайтом відвідувачу не надаються права ні на інтелектуальну власність, ні на сам Сайт, ні на його утримання або використання будь-яких елементів брендингу чи логотипів Сайту.

Якщо Ви відвідуєте цей Сайт, то Ви автоматично погоджуєтеся з цією Політикою Конфіденційності та її умовами. Якщо Ви не погоджуєтесь з чинною Політикою Конфіденційності та її умовами, Ви повинні залишити цей Сайт.

Зміна Політики конфіденційності

Відвідувач, користуючись Сайтом, прийняв умови цієї Політики Конфіденційності, враховує та погоджується з тим, що ця Політика Конфіденційності може час від часу змінюватися. Зміни, внесені до Політики Конфіденційності, публікуються на цій сторінці Сайту.

У деяких випадках ми залишаємо за собою право публікувати окремі примітки щодо конфіденційності для певних програм.